Jarenlange ervaring in de telecom
Dataway heeft meer dan 10 jaar ervaring in VoIP telefonie. We hebben alles wel eens meegemaakt. We hebben veel grote bedrijven blij gemaakt met onze VoIP telefonie, maar ook de bakker om de hoek. Je bent dus in goede handen. Onze ervaren specialisten zorgen voor een geweldige telefonieoplossing die volledig bij jouw bedrijf past.
Een team dat voor je klaar staat
Het ervaren en betrouwbare team van Dataway staat elke dag voor je klaar om te zorgen dat jij zonder problemen kunt bellen en gebeld worden. Wij helpen je met alles. Als geen ander weten hoe belangrijk goede communicatie is. Dit is ook een van de kernwaarden van ons bedrijf. Daarom houden we je ook overal van op de hoogte. Is er toch nog iets onduidelijk? Dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je supersnel geholpen wordt. Wij staan voor je klaar. Iedere dag.
We zetten de telecomwereld op zijn kop
Dataway loopt voorop. Wij beschikken over de nieuwste VoIP technologie die ervoor zorgt dat heel de telecomwereld op zijn kop wordt gezet. Niemand kan telefonie goedkoper aanbieden dan wij. Dit komt doordat wij veel processen automatiseren met onze slimme VoIP technologie. Ook heeft nog nooit niemand zo'n uitgebreide en eenvoudige app gemaakt als die van ons. Hierdoor kunnen wij lage tarieven hanteren, wat jij weer merkt aan het einde van de maand.
Wil je meer over ons weten?
Leuk! Je mag ons altijd bellen.
085 666 00 50
We zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.