Supersnel aanpassingen doen en bellen maar

Pas supersnel instellingen aan in je centrale. Het kan nu met de Dataway App. Bel daarna direct via je mobiel, ook via de app.

Bellen met je zakelijke nummer. Overal.

Overal bellen, waar je maar wilt. Het kan nu met de Dataway App. Toets je nummer in en druk op de belknop. Je belt dan vanaf het toestel dat je ingesteld hebt, bijvoorbeeld je toestel op kantoor. Heb je een mobiel toestel aangemaakt? Dan kun je ook bellen via je smartphone. Zonder extra kosten.

Je centrale beheren in één eenvoudige app

Als beheerder heb je inzicht in je centrales, facturen, berichten met ons ondersteuningsteam en klantgegevens. Dit is in dezelfde app als waarmee je belt. Zo kun je gemakkelijk en snel schakelen en een gewenste instelling wijzigen.

Tientallen functies — volledig inbegrepen

Al onze functies zijn beschikbaar in onze app. Maak en beheer gebruikers, toestellen, belgroepen en nummers.

Blijf verbonden met je team

In de app zie je een overzicht van alle toestellen in je telefooncentrale. Deze zijn ingedeeld in belgroepen. Je kunt direct zien welke toestellen beschikbaar zijn. Je ziet ook het bijhorende interne nummer, zodat je gemakkelijk kunt bellen en doorverbinden.

Pas eenvoudig instellingen aan

Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Dataway is voor ieder bedrijf. Daarom hebben we de mogelijkheden van onze VoIP telefonie zeer uitgebreid gemaakt. We hebben het alleen zo ontworpen dat het beheren ervan super makkelijk gaat. Zo kan iedereen de centrale beheren.

Blijf in contact

Maak contacten aan om gemakkelijk uitgaande gesprekken te voeren. Is het contact handig voor heel je team? Dan kun je heel gemakkelijk je contact delen. Nu heeft iedereen toegang tot dat telefoonnummer. Handig.

Snel geregeld hebben?

Heel snel bereikbaar.